Comandă online !

Programarile online sunt oprite temporar
Va multumim pentru intelegere

Autentificare

Ai pierdut ID-ul_client?

Afla de reduceri

Persoane fizice
Alegeți numărul de covoare
123456789
Nr.covLungime (cm)Lațime (cm)
Covor 1
 
 
Covor 2
 
 
Covor 3
 
 
Covor 4
 
 
Covor 5
 
 
Covor 6
 
 
Covor 7
 
 
Covor 8
 
 
Covor 9
 
 

Preț total : lei
  14 LEI/mp
ECHO - Spalatorie profesionala de covoare

Regulament de gestionare a datelor cu caracter personal.

1. Informatii
ECHO NET SPOT este răspunzător de prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator și determină scopul și mijloacele prin care vor fi procesate datele cu caracter personal.

2. Ce fel de date personale prelucrăm?
Datele furnizate de clienți. ECHO NET SPOT prelucreaza datele personale ale utilizatorilor și clienților noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul plasării comenzii dvs.
Aceste date includ în special adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon.
ECHO NET SPOT nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

3. În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?
Detaliile de contact vă sunt procesate pentru a putea procesa comanda plasată de dvs., respectiv, pentru a putea îndeplini contractul dintre ECHO NET SPOT și client. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata și livrarea serviciilor comandate. Dacă aceste informații nu sunt furnizate firmei ECHO NET SPOT, aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul comenzii dvs.
Pentru a va putea prezenta ofertele noastre, ECHO NET SPOT se folosește de următoarele date personale: numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS si uneori adresa de email. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are ECHO NET SPOT sub formă de marketing direct cu caracter limitat. ECHO NET SPOT nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Clienții care se înregistrează după intrarea în vigoare regulamentului ECHO NET SPOT, pot primi mesaje comerciale pe baza unui consimțământ, total voluntar, iar nerealizarea acestuia nu va afecta finalizarea comenzii. Acordați aprobarea ECHO NET SPOT în timpul înregistrării comenzii sau mai târziu prin notificare. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment printr-un SMS la numarul de telefon 0727488188 sau sa trimiteti mail la contact@echonet.ro cu cererea confirmarii de primire sau in forma scrisa la adresa noastra din Brasov, Str.Carpatilor nr.60. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări și nici pentru motivele menționate mai sus.

4. Cine are acces la datele personale?
În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către ECHO NET SPOT și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce s-a încheiat cooperarea cu ECHO NET SPOT.

5. Care este durata de procesare a datelor personale?
ECHO NET SPOT procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza contractul pe întreaga durată a comenzii, inclusiv plata și livrarea serviciilor. Conform legii, ECHO NET SPOT păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.
Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către client. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop. Cu toate acestea, comunicările sunt trimise timp de maxim 10 ani. ECHO NET SPOT cere apoi un nou consimțământ.

6. Ce drepturi aveți? În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați ECHO NET SPOT și să o solicitați:
Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de ECHO NET SPOT. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.
Accesul la datele pe care le-ați furnizat către ECHO NET SPOT în timpul înregistrării comenzii. Dacă se exercită acest drept, ECHO NET SPOT vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.
Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect ECHO NET SPOT va poate asigura procesarea comenzii.
Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul drept de a fi uitat) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă ECHO NET SPOT nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, ECHO NET SPOT vă va șterge total sau parțial datele. Față de drepturile prezentate mai sus, puteți contacta întotdeauna Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

7. Securitatea datelor
ECHO NET SPOT este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR).
Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat printr-o parolă și un firewall. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de ECHO NET SPOT și îmbunătățita continuu pentru protecția lor.

8. Confidentialitate
Conform cerinţelor privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), societatea noastra are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

9. Contact
Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@echonet.ro sau la numărul de telefon: +40 072 488 188.

10. Valabilitate
Acest regulament intră în vigoare începând cu 24.05.2018.