Comandă online !

Programare online fara autentificare!  
Nume *
Cartier *
Interval orar
Strada *
nr. bl. sc. et. ap.
Localitate *
Telefon *
Nr.covoare *
Email  
Comentarii
 
Verificare
A231004EIntroduceti codul de verificare

Autentificare

Ai pierdut ID-ul_client?

Afla de reduceri

Persoane fizice
Alegeți numărul de covoare
123456789
Nr.covLungime (cm)Lațime (cm)
Covor 1
 
 
Covor 2
 
 
Covor 3
 
 
Covor 4
 
 
Covor 5
 
 
Covor 6
 
 
Covor 7
 
 
Covor 8
 
 
Covor 9
 
 

Preț total : lei
  14 LEI/mp
ECHO - Spalatorie profesionala de covoare

Termeni si condiţii

   PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

SERVICII
Societatea noastra asigură exclusiv servicii profesionale de spălare si curăţare a covoarelor. Serviciile pot fi comandate atat de persoanele fizice cât si de cele juridice. Comenzile se pot lansa telefonic la numerele de telefon 0368-463.619 / 0727-488.188 de Luni până Vineri in intervalul orar 08:00 - 18:00, Sambata 08:00 - 14:00 sau online, pe site-ul www.echonet.ro. Programările sunt inregistrate in ordinea primirii, in funcţie de capacitatea de producţie si transport a firmei. Fiecare comandă va fi programată pe zile si intervale orare pentru ridicare/livrare. La momentul ridicării comenzii, beneficiarul va primi un exemplar din bonul de comandă, care va contine date de identificare pentru furnizor si beneficiar cat si termenii si conditiile de prestare a serviciului. Comanda va fi ridicata pe baza semnaturii de predare a beneficiarului. Plata contravalorii serviciilor se va face la momentul livrarii pentru care beneficiarul semneaza de primire. Masuratorile se fac la sediul, inmultind latimea cu lungimea covorului. Suprafetele produselor cu forme neregulate vor fi determinate prin insumarea a doua sau mai multe masuratori, dupa caz. Plata contravalorii serviciilor se va face la momentul livrarii.

   CONDIŢII DE TRANSPORT
Transportul (ridicare si livrare) este GRATUIT in Mun. Braşov pentru o comanda de minim 4mp.
Transportul presupune ridicarea / livrarea covoarelor de la / la uşa beneficiarului.
Beneficiarul se obligă să predea covoarele rulate.
Cu privire la comenzile pentru care nu s-a putut efectua livrarea din motive obiective în termen de 90 de zile de la data ridicarii comenzii, societatea nostra poate dispune de respectivele obiecte ca aparţinând patrimoniului propriu.


   TARIFELE PROMOŢIONALE
Campaniile promoţionale vor fi anunţate prin mijloace specifice (sms, web, flyere, etc.) şi vor avea ca si condiţie o anumită limită de mp/comandă. Pentru comenzile care nu insumeaza limita impusă, societatea nostra va factura contravaloarea serviciilor la preţul standard din ofertă.

   CONDIŢII DE LIVRARE
Termenul de livrare este de până la 48 de ore de la momentul ridicării. În cazul comenzilor cu tarif de urgenţa, timpul de referinţa este de 24 de ore, pentru un minim de 15 mp. În cazul în care comanda nu insumează 15 mp, firma va factura contravaloarea serviciilor de urgenţa pentru 15 mp fără alte taxe suplimentare.
În cazul în care livrarea comenzii nu se poate efectua din diverse motive independente de voinţa noastra (lipsă beneficiar la adresă), beneficiarul va fi anunţat printr-o notificare scrisă, respective SMS sau telefonic, care va conţine data şi ora la care s-a încercat livrarea si un număr de telefon unde se pot obţine informaţii.
În cazul în care livrarea nu s-a putut efectua dupa a doua încercare, clientul se obligă să ridice comanda de la sediul firmei.

   LIMITA DE RĂSPUNDERE
Spălarea covoarelor se face cu apă si detergent cu ajutorul utilajelor şi echipamentelor specializate. Uscarea se face în încăperi special amenajate cu mediu controlat.
Societatea noastra este absolvita de răspundere în urmatoarele cazuri:
- deteriorarea covoarelor in cazul tesaturilor nerezistente la apa sau la actiunea mecanica a utilajelor; deformare; aspect schimbat al texturii; culoare destabilizata; goluri de fibra; cusaturi de surfilare desprinse; franjuri deteriorati sau decolorati; deteriorari aparute pe spatele covorului; desprinderea lipiturilor de bordura; tesaturi afectate de molii, mucegai, alti factori externi sau vicii ascunse, persistenta petelor dificile.
- neexecutarea prestaţiilor la termen datorita terţilor implicaţi (lipsă energie electrică, lipsă presiune apă, etc.). Covoarele ce au in compozitie piele, blana, matase, vascoza, bumbac si covoarele Mobexpert sunt spalate EXCLUSIV pe raspunderea clientului!
Societatea noastra nu poate garanta eliminarea petelor dificile. Se vor folosi soluţii speciale pentru îndepărtarea petelor, urmând ca procesul de curăţare/detaşare să fie repetat in măsura în care textura covorului sa nu fie afectată.
Societatea noastra nu este considerată răspunzătoare pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul unei comenzi, dacă aceste daune sau pagube sunt generate in urma uneia dintre urmatoarele situaţii:
Forţa Majoră (făra a se limita la aceasta), care include:
- cauze umane: razboaie, revolte civile, revoluţii, starea de asediu, etc.
- cauze naturale: inundaţii, tornade, incendii naturale, cutremure, etc.
In cazul deteriorarii produsului din cauza obiective, societatea poate acorda despagubiri de pana la 3 (trei) ori contravaloarea serviciului prestat pentru respectivul produs. Societatea isi rezerva dreptul de a refuza produsele care prezinta un grad de uzura avansat sau mirosuri respingatoare, cat si produsele ale caror suprafete depasesc dimensiunile maxime admise ale utilajelor folosite.

   RECLAMAŢII
Reclamaţiile se vor inainta telefonic la numerele de contact afişate sau electronic într-un interval de 48 ore de la momentul livrarii.

   CONFIDENŢIALITATE
Conform legistatiei in vigoare, societatea nostra are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Detalii suplimentare despre Protectia datelor cu caracter personal gasiti AICI

Acest regulament contine clauze recunoscute international in toate unitatile de spalatorie sau curatatorie chimica si se considera acceptat de comun acord la momentul primirii si semnarii bonului de comandă.
In cazul refuzului semnaturii / semnaturii unei persoane neautorizate, societatea poate refuza procesarea comenzii.
Societatea noastra işi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă si de a-si selecta clientii.
Preturile includ T.V.A.

Regulamentul punctelor de loialitate il gasiti AICI

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice si alte elemente similare), este proprietatea exclusiva a SC ECHO NET SPOT SRL.
Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea scrisa a
SC ECHO NET SPOT SRL.

Ultima actualizare: 24.11.2022